Elektrisk pladespillerstruktur og arbejdsprincip

Strukturen og arbejdsprincippet for elektrisk drejeskive involverer hovedsageligt transmissionssystemet, støttestrukturen, kontrolsystemet og anvendelsen af ​​motor.

 

Transmissionssystem: Den roterende struktur af den elektriske drejeskive er normalt sammensat af en motor og et transmissionssystem. Motoren overfører kraft til drejeskiven gennem en transmissionsenhed (såsom geartransmission, remtransmission osv.) for at opnå rotation. Dette designprincip sikrer en jævn rotation og ensartet hastighed af drejeskiven.

新闻图转盘

Støttestruktur: For at sikre pladespillerens stabilitet kræver den roterende konstruktion af den elektriske pladespiller en god støttestruktur. Støttestrukturen er normalt sammensat af et chassis, lejer og konnektorer osv., som kan bære vægten af ​​drejeskiven og belastningen og sikre jævnheden af ​​rotationen.

 

Kontrolsystem: Den roterende struktur af den elektriske drejeskive er normalt udstyret med et kontrolsystem, som bruges til at styre hastigheden, retningen og stop af rotationen. Styresystemet er generelt sammensat af en controller og en sensor, som kan opnå præcis kontrol af den roterende struktur. ‌

转盘车

Anvendelse af elmotor: Elmotoren er kernekomponenten i den elektriske pladespiller. Det konverterer elektrisk energi til mekanisk energi og genererer rotationskraft gennem input af elektrisk energi. Motoren er installeret i bunden af ​​drejeskiven, og dens aksiale retning er parallel med drejeskivens akse. Hastigheden og retningen kan styres i henhold til indgangseffektsignalet. ‌

 

Anvendelsesscenarierne for elektriske pladespillere er brede, herunder men ikke begrænset til spiseborde, transportkøretøjer, boreoperationer osv. I spisebordsapplikationer kan den elektriske pladespiller realisere den automatiske drejning af spisebordet, hvilket er praktisk til madlevering under måltider; ved boreoperationer overfører den elektriske drejeskive rotationskraften gennem den elektriske drivanordning og transmissionsanordningen for at rotere drejeskiveakslen, hvorved borestangen og borekronen drives til boreoperationer. ‌Derudover er nogle avancerede elektriske pladespillere udstyret med en drejeskivelåseanordning, så pladespilleren kan fastgøres, når det er nødvendigt for at forhindre unødvendig rotation.


Indlægstid: 29-jul-2024

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os