Den 20 tons kabeltromle jernbaneoverførselsvogn blev leveret med succes

I de seneste år, med den hurtige udvikling af logistikindustrien, er elektriske jernbanevogne, som et effektivt transportmiddel, blevet foretrukket af flere og flere virksomheder. Ikke kun i lager- og logistikindustrien, er skinneelektriske overførselsvogne også meget udbredt inden for forskellige områder såsom fremstilling og byggepladser.

Kabeltromle skinneoverføringsvogne bruges til at køre på skinner. Denne vogn er velegnet til lejligheder med relativt lave jordkrav. Strømforsyningsmetoden vedtager strømforsyning med kabelhjul. Velegnet til løbedistancer inden for 100 meter og hyppige arbejdssituationer. Vi understøtter tilpasning, og vognen har et design med en fordybning i midten af ​​bordet.

BEFANBY varm modtagelse

Først og fremmest kan skinne-elektriske overførselsvogne med sit unikke design og fremragende ydeevne nemt håndtere forskellige komplekse håndteringsopgaver. Uanset om det er tung belastning eller smalle passager, kan skinne-elektriske forflytningsvogne udføre opgaver fleksibelt og manøvredygtigt.

russisk (1)
russisk (2)

Kunderne besøger værkstedet

Køretøjets elektriske system vedtager modulær kontrol og automatisk sikkerhedsbeskyttelse: når ledningen har lækage, fasetab, underspænding, overbelastning (20%), temperaturstigning (≥80 ℃) osv., vil linjestyringssystemet automatisk afbryde strømmen forsyning til beskyttelse. Vognen holdt op med at bevæge sig.

russisk (3)
russisk (4)

Yderligere drøfte detaljerne i samarbejdet

For det andet drager transportfunktionen af ​​elektriske overførselsvogne også fordel af dens fremragende sikkerhedsydelse. Under brug er de elektriske skinneoverførselsvogne udstyret med forskellige beskyttelsesanordninger, såsom sikkerhedssensorer, nødstopknapper osv., som effektivt sikrer operatørernes og vognens sikkerhed. Derudover er de elektriske overførselsvogne også udstyret med anti-kollisionsanordninger og anti-skridanordninger, hvilket giver operatører et stabilt og behageligt arbejdsmiljø og reducerer potentielle ulykkesrisici i høj grad.

Fremme samarbejde

Kunden valgte en 15-tons kabeltromleskinnetransfervogne til transport af dåsegods. Bordstørrelsen er tilpasset til at være 4 meter lang og 2 meter bred. Transportfirmaet har altid holdt sig til serviceprincippet om "kvalitetssikring, omdømme først", stræben efter teknologisk ekspertise og omhyggelig service er vores mål.

For at opsummere, har elektriske overførselsvogne enestående fordele ved transaktionslevering. Dens effektive håndteringskapacitet, fremragende sikkerhedsydelse og lave vedligeholdelsesomkostninger gør det til det foretrukne håndteringsværktøj for mange virksomheder. Hvis du leder efter en leveringsløsning af høj kvalitet, så overvej elektriske jernbanevogne.


Indlægstid: 18. maj 2024

  • Tidligere:
  • Næste: