Sakseløft-princippet i den skinneelektriske fladvogn

1. Strukturel sammensætning af sakseløftetransportvogn

Sakseliftoverførselsvognener hovedsageligt sammensat af platform, saksemekanisme, hydraulisk system og elektrisk system. Blandt dem er platformen og saksemekanismen nøglekomponenterne i løft, det hydrauliske system leverer strøm til dem, og det elektriske system styrer start og stop af løfteplatformen.

overførselsvogn

2. Arbejdsprincip for sakseliftoverførselsvogn

Når sakseløftetransportvognen skal løfte materialer, startes hydrauliksystemet først gennem det elektriske styresystem, og hydraulikpumpen transporterer hydraulikolien til indersiden af ​​hydraulikcylinderen gennem højtryksolierøret. Oliens strømningsretning og størrelse justeres ved at styre ventilen, så de to sæt saksemekanismer stiger eller falder, og derefter driver platformen til at hæve eller falde. Når det er nødvendigt at stoppe løft, lukkes hydraulikpumpen og ventilen også gennem det elektriske styresystem, så det hydrauliske system holder op med at virke, og platformen holder op med at løfte.

2023.11.9-中电科-KPX-5T-1

3. Anvendelsesområde for sakseliftoverførselsvogn

Sakseliftoverførselsvognen er meget udbredt i lagre, forarbejdning, logistik, materialetransport og andre industrier. I moderne fabrikker med en høj grad af automatisering bruges det ofte som et nøgleløfteudstyr til lastopbevaring og -transport.

 

Kort sagt er sakseløftetransportvognen et materialeløfteudstyr med en enkel struktur, stabil betjening, stor løftehøjde og hurtig løftehastighed. Dens arbejdsprincip er at levere kraft gennem det hydrauliske system for at få platformen, der består af to sæt sakse, til at stige eller falde for at opnå formålet med materialeløftning. Det er meget udbredt i varehuse, produktionslinjer og andre steder i moderne fabrikker.


Indlægstid: 28. august 2024

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os