Hvad er jordens krav, når du bruger jernbaneoverførselsvogn i fabriksværkstedet?

Det fabriksværksted skinneoverførselsvognter et meget økonomisk og praktisk logistiktransportudstyr, som er meget udbredt i produktionslinjerne i forskellige industrier, hvilket er praktisk til transport og drift af varer, forbedrer arbejdseffektiviteten og hjælper med at reducere produktionsomkostningerne.Men når du bruger en fabriksværkstedsskinnetransportvogn, spiller jordens planhed og fasthed en afgørende rolle i brugen og sikkerheden af ​​køretøjet.Så hvad er kravene til jorden for fabriksværkstedets skinneoverførselsvogn?

Først og fremmest skal glideskinnerne på skinneoverførselsvognen på fabriksværkstedet installeres på et fast og fladt underlag for at sikre, at køretøjet ikke vipper og ryster, når det glider.For nye fabrikker skal jorddesign tage højde for mange faktorer såsom vejtransportkøretøjers trafik, lastning og losning af last osv. Især ved brug af jernbaneoverførselsvogne i fabriksværksteder bør jordens planhed og fasthed være den primære overvejelse.For grunden til den gamle fabriksbygning skal den repareres og jævnes for at sikre sikkerheden ved brug.

For det andet skal jordens planhed og fasthed også vurderes i forhold til brugen af ​​skinnefaden på fabriksværkstedet.Genstande af forskellig vægt og størrelse skal transporteres med forskelligt udstyr.

Derfor skal det omgivende miljø og jordens bæreevne også tages i betragtning.Hvis jordforholdene ikke er ideelle, vil det ikke kun påvirke levetiden og sikkerheden for skinneoverførselsvognen på fabriksværkstedet, men også påvirke det omgivende miljø.

Derudover skal jordens position og højde også være opmærksom.For eksempel, hvis jorden har en stor højdeforskel, vil det få fabrikkens værkstedsskinneflad til at ryste og være ustabil under kørsel, hvilket påvirker arbejdseffektiviteten og levetiden.For at løse disse problemer er det nødvendigt løbende at kontrollere og vedligeholde jordhøjden under normal drift af skinneoverførselsvognen på fabriksværkstedet.Kun på denne måde kan køretøjets sikkerhed og stabilitet garanteres.

Endelig skal det bemærkes, at jordens belastning og bæreevne også er en af ​​de vigtige faktorer, der påvirker brugen af ​​jernbaneoverførselsvogne på fabriksværksteder.Når det er nødvendigt at transportere tunge genstande, skal jorden kunne bære den tilsvarende vægt og sikre, at bæreevnen ikke deformeres og beskadiges.Utilstrækkelig bæreevne på jorden vil føre til ustabil transport af jernbaneoverførselsvogne på fabriksværkstedet og endda ulykker.

transfervogn på skinner
transfervogn på skinne

Når du bruger fabriksværkstedets skinneoverførselsvogn, er det derfor nødvendigt fuldt ud at evaluere jordens bæreevne og bæreevne og udføre den nødvendige forstærkning og vedligeholdelse.For at opsummere afspejles kravene til fabriksværkstedets skinneoverførselsvogn på jorden hovedsageligt i jordens planhed og fasthed, position og højde samt jordens bæreevne og bæreevne.Først når jorden opfylder disse krav, kan fabrikkens værksteds skinneoverførselsvogn køre normalt og stabilt, hvilket opnår effekten af ​​at forbedre arbejdseffektiviteten og reducere omkostningerne.

BEFANBY kan tilpasse forskellige typer overførselsvogne på efterspørgsel, velkommen tilkontakt osfor mere materialehåndteringsløsning!


Indlægstid: 07-jun-2023

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os